In de kijker

Ontdek onze nieuws-pagina. Hier vindt u alles omtrent de verkoop & verhuur van aluminium dakdekkerskranen en hijskranen.

Fima Group te Beveren is officieel verdeler van AMAK aluminium kranen in België.

Vragen over kraanverhuur of de aankoop van een nieuwe kraan? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vrijblijvend voor een offerte!

 

NIEUWS 

 

 

 

Occasies

Regelmatig hebben we 2ehands aluminium kranen in de aanbieding. Op zoek naar een leuke occasie? Volg onze pagina met de nieuwste zoekertjes.

Elke kraan wordt zorgvuldig gecheckt en nagekeken en in de best mogelijke staat afgeleverd. Fima Group gaat prat op z'n service.

Interesse in een tweedehands dakdekkerskraan?

Contacteer ons voor een gratis offerte.

 

Vacatures

Op zoek naar een nieuwe job? Ontdek onze openstaande vacatures in ons filiaal te Beveren.

Bekijk de vacature pagina.

 

Waarom kiezen voor Fima Group & AMAK?

Fima Group begon als een klein verhuurbedrijf is nu uitgegroeid tot een stevige partner met +>30 toestellen permanent in de verhuur en een continu groeiende verkoop van AMAK kranen op aanhanger én vrachtwagen. ‘Service’ de voornaamste sleutel tot succes!

Ieder heeft zijn eigen reden om voor een bepaald merk of type te kiezen, maar uiteindelijk komt het erop neer dat de klant een goede machine wil om mee te werken en een dienst-na-verkoop waardoor hij ten allen tijde op beide oren kan slapen. En het is vooral dat laatste waar wij erg ver in gaan en het onderscheid willen maken.

Dienst-na-verkoop is enorm belangrijk. Service, daar draait het allemaal om bij de FIMA Group. Daar wordt zwaar op ingezet. Een klant snel depanneren en ter plaatse voor technische assistentie zorgen, zelfs op onmogelijke uren en tijdens het weekend, het is allemaal niet evident, maar wordt erg gewaardeerd. Wij werken samen met een partner in Izegem (Rentalift) en in Luik (Hydromat), maar de meeste klanten vinden hun weg naar onze thuisbasis in Beveren. En wanneer de afstand dan toch nog een probleem zou zijn, dan doen wij ook onderhoud en herstellingen aan huis of op de werf. Geen moeite is ons teveel.

Aangekochte kranen leveren wij af met nummerplaat en verzekering, dus zelfs de DIV nemen wij voor onze rekening. En alsof dat nog niet genoeg is: we hebben ook een eigen computergestuurde machine voor de belettering van onze kranen. Alles om net dát beetje meer service te kunnen bieden.

Buiten het feit dat we officieel verdeler zijn van de AMAK kranen, doen we met plezier ook onderhoud en reparatie van andere merken.

 

WAAROM KIEZEN VOOR FIMA GROUP te SINT-NIKLAAS?

 

FIMA GROUP heeft de pasklare oplossing voor al uw hijswerken in heel België aan zeer concurrentiële prijzen.

Tevens zijn wij ook specialist in het verhuren van aluminium bouwkranen, met of zonder operator.

*** U kan bij ons terecht voor verhuur en aankoop van een nieuwe AMAK aluminium kraan met garantie!
*** Bij FIMA GROUP kan u ook terecht voor al uw onderhoud en herstellingen van zowel Klaas als Amak kranen.

VERHUUR


Hendrik Buysse 

Industriepark-West 41A
9100 Sint-Niklaas

Gsm : 03 284 80 56
E-mail : info@fimagroup.be

VERKOOP


Hendrik Buysse 

Industriepark-West 41A
9100 Sint-Niklaas

Gsm : 03 284 80 56
E-mail : info@fimagroup.be

VERKOOP


Agnes Buysse 

Industriepark-West 41A
9100 Sint-Niklaas

Gsm : 03 284 80 56
E-mail : info@fimagroup.be

 

OPENINGSUREN


Maandag - Vrijdag : 8 u - 18 u

 

VOLG ONS OP FACEBOOK